Nye styles til strand og sommer

Lola og Fryd er smukke og afslappede styles, der er perfekte til sommeren, uanset om du tager dem med på stranden, bruger dem i sommerhuset eller slapper af og nyder livet derhjemme. 
 
Husk vores lækre Living kollektion, der giver dit hjem en personlig stil med bæredygtige materialer og dygtige håndværkstraditioner. Tehætten og de andre bløde produkter i Living kollektionen er alle lavet af overskudsmateriale fra vores produktion, så intet går til spilde og vi sammen sætter det mindst mulige klimaaftryk. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA  

 

Lola Robe

Lola er en skøn kåbe af 100 % bomuld. Din perfekte makker, når du er hjemme og trænger til et ekstra lag at varme dig med. Lola falder flatterende til enhver figur med sine løse ¾-ærmer og bløde bindebånd i livet. En skøn omfavnelse der vil give dig varme og tryghed.

 

Fryd Dress

Fryd er en skøn skjortekjole i 100 % økologisk bomuld, der er helt perfekt til sommerens afslappede outfits. Den ser skøn ud over et par brune ben i sandaler. Tilsæt et par armbånd eller et let tørklæde og den er klar til at komme på bytur. Eller brug den derhjemme, i haven, på stranden eller i sommerhuset, når du vi slappe af, men stadig se godt ud og føle dig tilpas.

 

Tea Cozy

Vores skønne tea cozy er en blød og varmende tehætte, der vil sørge for at din te forbliver dejlig lun. Det smukke ydre er lavet af 100 % økologisk bomuld, og den indvendige padding er af genanvendt polyester. Alle produkter i vores Living-serie er skabt ved brug af overskudsmateriale fra vores produktion. Tehætten findes i farverne off white og faded rose.