Klæd dig i den letteste økologiske bomuld til stranden, og hvor end denne sommer fører dig hen 

Inden længe vil solen varme alle de steder, du bevæger dig hen. I løbet af disse langsomme, varme dage er en alsidig garderobe vigtigere end nogensinde. Vi har samlet nogle af vores egne beach wear-favoritter, som er perfekte til over dit badetøj, når du er på vej på stranden, eller når du skal ud at spise direkte efter et forfriskende dyp i bølgerne. 
 
Vores beach wear er lavet i 100 % økologisk bomuld, der hjælper din krop med at tilpasse sig det varmere vejr på grund af stoffets lette og åndbare tekstur. Den løse pasform giver dig en ubesværet følelse af elegant lethed, samtidig med at du får den komfort, der er så afgørende for, at du kan nyde det varme sand, den salte luft og de majestætiske bølger på stranden fuldt ud.

 

 

Runa

 

 


Leder du efter en let, behagelig og elegant lang kjole, der får dig til at ligne en romersk gudinde? Så er Runa Dress uden tvivl det, du søger. Den lange ærmeløse kjole med knapper er lavet i 100 % økologisk bomuld, hvilket gør det muligt for dig at bevæge dig ubesværet på trods af længden. De udsøgte detaljer med mandarinkraven og det smukt vævede mønster tager dig fra et afslappet strandlook til en formel middagsaftale på ingen tid. 

 

 

Tote Bag 

Dora Tote Bag er lavet af 100 % bomuld og er perfekt til alle de ting, du behøver, til en vidunderlig dag på stranden. Muleposens smukke indiske Jaipurprint skaber blikfang, uanset om du bruger den på jobbet, på vej til træning eller til en strandtur. 

 

 

Gunvor & Astrid

 

 

Astrid
Varmere dage venter os lige om hjørnet. Og på de varme dage vil vores lette, elegante og feminine Astrid Top være din redning, fordi det luftige stof lader dig ånde og bevæge dig frit. Den smukke blondedetalje, materialet af 100 % økologisk bomuld og de justerbare stropper giver dig komfort, når du går langs stranden, mens det let gennemsigtige økologiske stof lader din sommerglød skinne igennem.

 

 

 

 

Gunvor
Et par klassiske, velsiddende shorts er et absolut musthave til sommer, især hvis du holder af at være aktiv ved at sejle kajak, spille strandtennis eller bygge sandslotte med mindre strandgængere. Gunvor Shorts er lavet i blødt og åndbart 100 % økologisk bomuld med en justerbar elastiklinning. Det gør shortsene superkomfortable og helt perfekte til at trække over din badedragt, når du smutter op efter en is i løbet af stranddagen. 

 

 

Ella

 

Crafted from an organic crepe cotton, this midi skirt is a stylish and versatile piece. Designed with a loose straight fit that drapes beautifully and look great with most tops and shoes. It has a textured surface and hidden side pockets.