Gå ud i sommeren med stil 

Et af de stykker tøj, vi bruger allermest, er en klassisk skjorte. Skjorten er perfekt til både bukser og nederdele, den kan gøre et par jeans lidt finere eller tilføre arbejdstøjet det perfekte sommerlook, hvis du ruller ærmerne op eller åbner den øverste knap.

 

Vores Shanta shirt kommer i mange forskellige farver. En hvid skjorte er en klassiker i sommervarmen, og Shanta i sort er perfekt til aftenbrug. Skjorten kommer også i en knækket hvid, som vi kalder Moonstruck, der er helt rigtig, når du vil have et lidt mere feminint udtryk.

 

Vores Shanta Shirt er lavet i 100 % lækkert økologisk bomuld, der er åndbart, hvilket gør den perfekt til sommeren. Den er din redning de dage, hvor du bare ikke ved, hvad du skal tage på, eller når du ved præcis, hvad du vil have, og det skal være kvalitet. Skjorterne er skabt på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde, så du får den bedste komfort med god samvittighed.

 

 

En skjorte med god samvittighed

Shanta Shirt er din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten har et klassisk look, løs pasform og er lavet i 100 % åndbart økologisk bomuld. Med sine uendelige styling-muligheder og uforlignelige komfort er Shanta Shirt din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal tage på. Skjorten er fremstillet i 100 % økologisk bomuld og skabt på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde, så du får den bedste komfort med god samvittighed og samtidig bevarer stilen hele dagen.