Purple Rain


Vi elsker duften af lavendel – og farven! Og nu kan en del af vores styles fås i netop lavendel. Vi kan desværre ikke sende den dejlige beroligende duft med hjem til dig, men vi lover dig den flotteste farve, der både er klædelig til at alle hudtoner og så fin, når du styler den med andre naturfarver. 
 
Sand elegance opnår du let, hvis du sætter en lavendelfarvet top sammen med brunlige og beige nuancer, men kun fantasien sætter grænse. Den hvide nuance moonstruck og en dejlig lavendel er det skønneste vintermix. 
 
Uanset hvordan du vælger at bruge vores nye lavendelfarvede styles, så leder de tankerne hen på ferie i det sydfranske. En stærk café au lait og en sprød croissant til morgenmad og en lille mælkehvid Pernod på torvet om eftermiddagen. Når vi ikke kan tage på påskeferie i Nice, må vi bringe Nice hjem til os.
 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, Gai+Lisva  

 

Felina bluse

Felina er den perfekte strik til både jeans, leggings eller over en kjole. Strikken er af 100 % merinould og er blød og sørger for, at du holder varmen – også på de koldeste vinterdage. Felina er en let onesize strik, der falder flot til enhver figur.

 

 

Annie skjorte

Annie er med sit klassiske look, løse fit og åndbare, økologiske bomuld perfekt til både arbejde og afslapning, bytur og gåtur. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. 

Annie findes både i Lavender, Hvid og Hazy Brown.

 

Fermi top

Nogle gange er det helt enkle det mest effektfulde. Og når du kombinerer det enkle med smukke, feminine detaljer, har du den langærmede Fermi Top, der er fremstillet i en blød viskose- og silkeblanding med et romantisk mønster – din nye elskede basis-style!

Fermi findes i syv klassiske og feminine farver.

 

Lena leggings

Lena Leggings i tie-dye-mønster giver dine ben længde og vidunderlig komfort. Lena Leggings er lavet af modal, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga.

 

Synne top

Synne toppen i 100 % hør er en yndlings-style, da den kan anvendes til alle outfits. Toppen har tynde, feminine stropper, og det bløde stof vil give dig en følelse af eksklusiv hverdagsluksus. Den rå struktur af hør gør stoffet en anelse gennemsigtigt og fremhæver elegant enhver figur.

Synne findes i otte fine forårsfarver.

 

Hånddyppede lys

Skab lys og hygge i vinterkulden med vores fine blok- og dyppelys, der fås i flere forskellige farver og størrelser. Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. De håndlavede æsker er produceret på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og fås nu også i farverne Lavendel, Sand og Sea Green.

 

Kombiner de nye forårsfarver med de klassiske farver Grey, Soil Brown og Mocca.