Sæt ord på dine drømme 

Når vi skriver vores tanker og drømme ned på papir, bliver de ofte mere konkrete og dermed nemmere for os at realisere. Vi lever i en speciel tid, hvor hverdagen er vendt på hovedet. De fleste af os længes efter ’normalen’, men mens vi venter på, at den (forhåbentlig snart) kommer igen, kan vi bruge tiden til refleksion.

Hvad drømmer vi egentlig om? Lever vi det liv, vi allerhelst vil? Savner vi noget? Er der noget, vi gerne vil ændre?  
 
Kender du øvelsen med hver morgen at skrive tre intentioner for dagen ned? Måske er de hægtet op på en drøm, du har, som du dermed dag for dag kommer en lidt tættere på. På den måde kan du lægge god energi i dagen fra start. Du kan også lave øvelsen, hvor du hver aften skriver tre ting ned, du har været taknemmelig for i løbet af dagen. Det hjælper os nemlig til at tænke positivt og fokusere på det, der gør dig glad.  
 
Vi ønsker, at alles drømme går i opfyldelse. Derfor sender vi lige nu vores limited edition notesbog med i pakken, når du køber for mere end 500 kr., så du kan få dine tanker og drømme ned på papir og forhåbentlig komme lidt tættere på at få dem opfyldt.*
Kærlige hilsner 
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA   


*Kampagnen gælder frem til den 15. februar 2021 eller så længe lager haves. Notesbogen bliver automatisk vedlagt din bestilling.

Bløde favoritter, du kan bevæge dig frit i 

Lena leggings

Med en unik viskoseblanding og et specialudviklet sømløst design lader disse leggings din hud ånde frit, mens de samtidig støtter op de helt rigtige steder.  

Lena findes i flere farver og både ensfarvet eller med tie dye mønster, der passer til Lifa yoga top.

 

Agnete

En unik blanding af uld, viskose og elastan giver dig den ultratynde, fleksible og bløde fornemmelse i vores smukke Agnete Top. Med lange ærmer og behagelige pasform bliver din figur elegant fremhævet uden at stramme, mens din krop omsluttes af mild varme og støtte, når du bruger blusen under en sweatshirt eller en skjorte. Agnete fås i et udvalg af farver og med eller uden klassiske striber, så du kan være sikker på at finde nøjagtigt det, du søger.

Agnete findes i 22 smukke farver.

 


Lifa yoga top

En vidunderlig og behagelig sømløs yoga crop-top, der former og støtter dit bryst under enhver aktivitet. Toppen er syet i en unik viskoseblanding, du både kan ånde og bevæge dig frit i.  

Lifa findes i flere farver og både ensfarvet eller med tie dye mønster, der passer til Lena yoga leggings.

 

Amalie

Med en feminin bådudskæring og et elegant kropsnært fit fremhæver denne top din smukke figur, mens den med sin lette, bløde uld holder dig varm hele dagen. Det er ikke uden grund, at dette er vores bedst sælgende style.

Amalie findes i 21 fine farver.  

 

Spred varme og hygge de sidste vintermåneder


Tænd smukke, hånddyppede lys og spred varme og hygge i de sidste vintermåneder.  Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og sælges i tre forskellige farver: Mocca, Soil Brown og Grey. Lysene har en brændtid på 12 timer.