Recycled seamless yogawear

Når lyset bryder frem, får de fleste af os lyst til at bevæge os mere, end vi har gjort hele vinteren, hvor vi mest havde lyst til at bygge hule i sofaen.
 
Men nu er lyset her igen, og snart følger varmen med. De fleste af os kan mærke det i både krop og sind, og derfor er det om at finde dine yndlingsstyles frem, så du kan bevæge dig, akkurat som du har lyst til.
 
Vores seamless yogastyles er nu på lager i farverne Petrol Grey og Dark Charcoal. Begge modeller er lavet i recycled polyamid i seamless design, der både støtter og skaber mulighed for bevægelse. Du får støtte og komfort, og samtidig kommer både din samvittighed og resten af dig til at se godt ud og føles veltilpas. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA

 

Lækre recycled styles, du kan bevæge dig i

Sukha Top

Mangler du toppen med den perfekte støtte – til yoga og til hverdagens gøremål? Sukha Top er din mest komfortable bh fremstillet af 100 % genanvendt polyamid. Bær den sofistikerede top med dens tynde skulpturelle stropper hele dagen og til dagens yogatime. 

Shanti Leggings

Gør din yoga bæredygtig med et smukt par Shanti Leggings lavet af 100 % genanvendt polyamid. Det unikke sømløse design, den højtaljede pasform og ribdetaljerne får dig til at både se og føles fantastisk.

Anne top

Anne er en smuk bluse med feminine detaljer i form af flot V-udskæring og bindebånd. Denne style er i uldblanding og strækbart materiale, som giver fri mulighed for bevægelse, og samtidig vil den holde dig varm. Anne er et sikkert valg uanset om du bruger den til hverdag eller til yoga. Lavet i naturlige fibre og produceret i EU.