Styles du kan Gentænke og Genbruge

Der ligger en særlig mildhed og en særlig omsorg i at passe på de ressourcer, vi har til rådighed i vores omverden. 

Hos GAI+LISVA betyder det meget for os, at de produkter, vi skaber, er tidsløse, holdbare og at de understreger netop den, du er. Samtidig ønsker vi at skabe holdbart design, der ikke belaster vores fælles verden unødigt, og derfor er vi så stolte af, at mange af vore produkter er skabt af genanvendte materialer. Vores cashmerestyles, polyamide
yoga styles og vores tencel basic styles er enten skabt af overskudsmaterialer fra produktion eller skabt af genanvendte cashmere materialer.

Hvis alle gør en lille forskel, gør vi til sammen en enorm forskel. Når du svøber dig i disse styles, gør du det ikke bare med omsorg for dig selv, men også for din omverden.


Recycled polyamid 

Sukha

Den elegante, støttende top med smukt krydsende stropper på ryggen er ikke bare perfekt til hverdag og bløde sportsgrene, men bærer også en holdning til omverdenen med sig. Sukha toppen er nemlig skabt i 100 % overskuds polyamid.

 


Shanti 

Giv din yoga en bæredygtig makeover med Shanti Leggings, som er skabt af 100 % overskuds polyamid. Det højtaljede og sømløse fit giver dig al den bevægelighed, du har brug for i din praksis, samtidig med at det eksklusive look passer perfekt til et par høje hæle og en blazer, når du skal ud. 

 

Recycled cashmere 

Ellia

Den smukke, enkle tee er skabt i genanvendt cashmere, og fås i tre fine og naturlige farver. Vores leverandør indsamler brugte strikvarer, og med stor kyndighed og ekspertise behandles de kostbare fibre, så de igen kan få nyt liv i en style, som ikke bare er smuk, men også stilfuld.

 

Elisabeth

Elisabeth er endnu et eksempel på, hvor smukke styles der kan komme ud af at gentænke produktion og design. Det fineste cashmere er indsamlet af vore leverandører, nænsomt genanvendt og brugt til vores tidløse design. Elisabeth er den strik, du kan bruge hele året, og den har naturligvis cashmerens unikke varmeregulerende egenskaber. 

 

 

Recycled tencel 

Lykke & Birgit er skabt i 60% genanvendt Tencel, som anses som værende det mest bæredygtige materiale inden for viskose.  

 

Lykke

Her er underkjolen, den lange top eller kjole, der får dig igennem sommer og vinter. Den er figursyet, hvilket får din kjole til at falde smukt. Samtidig er den skabt i det lækreste, blødeste materiale, der giver dig lyst til at bruge den som natkjole.  

 

Birgit

Med sine bredere stropper, figursyede form og blødeste kvalitet er Birgit toppen til det hele.
Den hviler smukt på kroppen og er lige komfortabel under en fin bluse, til din yogapraksis som til en aften ude.