SLOW LIVING by GAI+LISVA

At tage den med ro. At finde sin egen indre ro. At leve langsomt.

 
Der er en helt særlig lykke i at være blød og rolig indeni og udenpå, og være fuldt til stede til at nyde og opleve livet, der hvor du er. Nogle dage er det bare lettere end andre at finde ind til den tilstand, er det ikke? For os er SLOW LIVING en intention om at prioritere dette i hverdagen. Ikke først når det bliver weekend, når vi får ferie, når bare lige… (indsæt selv).
 
Vi har flere tilgange dette, men særligt to ting er vigtige for os ift. SLOW LIVING: at have noget komfortabelt, smukt tøj på og lytte til rar musik. Begge dele både understøtter og hjælper os til at føle os godt tilpas og at være dem vi er – fra øjeblik til øjeblik. Kender du det?

Lyden af GAI+LISVA

 


Egentlig har vi brygget på det i noget tid. Men COVID-19 satte det hele lidt mere i perspektiv: hvor meget vi bruger musik til både at støtte, glæde og inspirere os i hverdagen. Vi er derfor stolte over at præsentere dig for vores nye lydunivers: GAI+LISVA på Spotify.
Vi vil fremover lave nye playlister, der kan bringe dig og os flere dejlige stunder i hverdagen. Hold derfor øje med vores Instagram, hvor vi ikke kun vil dele nye playlister med dig, men også vil arrangere konkurrencer, der bl.a. inviterer dig til at inspirere os med nye toner.
 
I dag præsenterer vi to playlister, der har særligt betydning for os i at leve langsomt og finde sin egen indre ro.
 
Så læn dig tilbage, træk vejret og tag en lytter, når du føler, at disse playlister vil kunne berige dig i din dag (eller aften eller nattesøvn).

Slow living by GAI+LISVA

En sammensat playliste til langsom livsstil af GAI+LISVA. Dvæl i bløde toner og find din egen indre ro. Perfekt til en doven søndag, hygge eller bare til søde, langsomme øjeblikke i din hverdag.

Calm by GAI+LISVA

En samling af instrumentale, moderne toner sammensat til at berolige krop og sind af GAI+LISVA. Playlisten er skabt til at underbygge indre stilhed, dyb vejrtrækning og til bare at være. Den er derfor perfekt til f.eks. morgen/aften meditation og meget rolige former for yoga.

Slow living wear

Hjemmet er der, hvor du må fylde, trække vejret helt ned i maven og frem for alt ikke må give afkald på komfort. Gør din hjemmetid til en unik tidsboble, hvor du lader dig selv falde på plads, giver slip på hverdagens ræs og sørger for at klæde dig i det blødeste og mest behagelige slow wear, der lader dig ånde, bevæge dig frit og smukt understreger din femininitet med elegant og endeløs blødhed.