Bløde forårsnyheder i genanvendte materialer

Foråret er ankommet, og det giver anledning til at trække i lette og bløde strikbluser. Vores Martha og Othilia strik styles vil med garanti give dig følelsen af en blød omfavnelse imens du nyder solens lune strejf mod dit ansigt. Vi har nemlig skabt to smukke og feminine strik styles i den blødeste blanding af 52% genanvendt bomuld og 48% genanvendt polyester, der lever op til Global Recycled Standard. To uundværlige styles som er perfekte til at byde det kærkomne forår velkommen med.   
 
Når du køber dit tøj hos GAI+LISVA træffer du et bæredygtigt valg. Vi går nemlig både op i designet samt i social bæredygtighed og i produktionsmetoder, der sikrer, at planeten kan holde til det i længden. Det er også en af grundene til, at mange af vores styles er lavet af enten økologiskproducerede naturmaterialer eller bæredygtige genanvendte materialer. 
 
Kærlige hilsner 
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA   

Martha

Vores klassiske og feminine Martha strik i 52% genanvendt bomuld og 48% genanvendt polyester lever op til Global Recycled Standard. Martha er blødere end blød, har de smukkeste strikkede detaljer og er perfekt til de lune forårsdage vi har i vente. 

Othilia

Othilia er vores elegante og feminine strik vest i 52% genanvendt bomuld og 48% genanvendt polyester, der lever op til Global Recycled Standard. Den perfekte medsammensvoren på de dage, hvor du har brug for et ekstra lag til at holde varmen – og vi kan garantere, at Othilia vil føles som en blød og kærlig omfavnelse.  

 

Vi byder foråret velkommen med lys i lyse farver

Solen er heldigvis krøbet højere op på himlen og de første små forårsfornemmelser begynder så småt at vise sig. Vi har glædet os til at byde foråret velkommen med lys i lyse farver. Vi har nemlig fået vores håndlavede dyppelys hjem i tre smukke pastelfarver, der passer til forårets snarlige komme. De tre fine forårsfarver er Lavender, Sea Green og Sand.  

Kombiner forårsfarverne med vores tre klassiske farver;
Mocca, Grey og Soil Brown.