Bæredygtige valg = økologi og genanvendelse

 

Som forbruger giver du dig til kende, hver gang du udvider garderoben. Sådan er der i al fald nogle, der formulerer det, da udbud og efterspørgsel er med til at bestemme, hvordan både store og små virksomheder producerer deres varer.
 
Når du køber dit tøj hos GAI+LISVA træffer du et bæredygtigt valg. Vi går nemlig både op i designet samt i social bæredygtighed og i produktionsmetoder, der sikrer, at planeten kan holde til det i længden. Det er også en af grundene til, at mange af vores styles er lavet af enten økologiskproducerede naturmaterialer eller bæredygtige genanvendte materialer.
 
Selvfølgelig er designet alfa og omega – ellers ville vi ikke have lyst til at gå i det, og så kan det jo være lige meget, hvor bæredygtigt det er produceret. Vi garanterer, at både look og komfort er på plads – og også bæredygtigheden. Følgende styles er alle lavet af økologisk bomuld eller af genanvendte materialer, der lever op til Global Recycled Standard. 

 
Kærlige hilsner
Bettina og Malene – Founders, GAI+LISVA

Styles, der er både bæredygtige og ser godt ud


Recycled polyamid

Shanti Leggings

Gør din yoga bæredygtig med et smukt par Shanti Leggings lavet af 100 % genanvendt polyamid. Det unikke sømløse design, den højtaljede pasform og ribdetaljerne giver dig mulighed for at strække dig længere end nogensinde før, mens Shanti Leggings følger og støtter dig ved hver eneste af dine bevægelser. Vores genanvendte polyamid er skabt af 100 % overskudspolyamid. Metervaren hedder Q-NOVA og er et italiensk materiale, der blandt andet lever op til Global Recycled Standard og EU Ecolabel.

Sukha Top

Mangler du toppen med den perfekte støtte – til yoga og til hverdagens gøremål? Sukha Top er din mest komfortable bh på dage, hvor der ikke er plads til distraktioner. Bær den sofistikerede top med dens tynde skulpturelle stropper hele dagen og til dagens yogatime. Sukha Top er fremstillet af 100 % genanvendt polyamid og er dit bæredygtige valg, når du er på udkig efter den perfekte yogatop.

 

Recycled cashmere

Elisabeth cashmere bluse

Elisabeth er endnu et eksempel på, hvor smukke styles der kan komme ud af at gentænke produktion og design. Det fineste cashmere er indsamlet af vores leverandører, nænsomt genanvendt og brugt til vores tidløse design. Elisabeth er den strik, du kan bruge hele året, og den har naturligvis cashmerens unikke varmeregulerende egenskaber. Vores genanvendte cashmere fra Italien skabes ved, at vores leverandør indsamler brugte cashmere-strikvarer, og med stor kyndighed og ekspertise behandles de kostbare fibre, så de igen kan få nyt liv i en style, som ikke bare er smuk, men også stilfuld og med en reduceret miljøpåvirkning.

Elisabeth findes i fem smukke, klassiske farver.

 

Ellia cashmere bluse

Den smukke, enkle tee er skabt i genanvendt cashmere og fås i fine og naturlige farver. Ellia er en smule løstsiddende og har enkle ribdetaljer på ærmer, hals og bund. En klassisk style, der med sine enkle detaljer kan anvendes til mange forskellige anledninger – igen og igen.

Ligesom Elisabeth, findes Ellia i fem smukke, klassiske farver.

 

Økologisk bomuld

Merle bag

Merle er et lækkert kanvasnet i slidstærk kvalitet med praktisk inderlomme og flotte detaljer. Vores nye, smukke logo er trykt på forsiden af tasken, der er lavet af 100 % økologisk bomuld. Ideel som en uhøjtidelig hverdagstaske, når du skal have træningstøjet med på arbejde eller skal handle på vejen hjem.

Shanta skjorte

Shanta Shirt er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta Shirt er med sit klassiske look, løse fit og åndbare økologiske bomuld ikke en undtagelse. Shanta er lavet i økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inden for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parter.

Celia top

Har du brug for et kram? Så er Celia Top som skabt til dig. Lad din overkrop omfavne af den 100 % økologiske bomuld og den bløde og fine struktur, der gør Celia Top perfekt til næsten alle outfits – også til yoga. De lange ærmer med de søde krølkanter holder dig varm, så du kan koncentrere dig om at ligne en million. Fås i både sort og hvid. 

 

Laura top

Gør Laura-toppen til fast inventar i din garderobe til dagligt brug og til yoga. Den bløde, økologiske bomuld af høj kvalitet, de smukke tynde stropper og den stramme pasform vil kærtegne din hud og lade den ånde, selvom du har flere lag på. Laura Top fås i både sort og hvid og er en tidsløs style fra vores Essentials Collection, der aldrig går af mode – og så er den Organic Cotton-mærket.

 

RWS-certificeret merinould

Tilde bluse

Tilde er vores smukke bluse i 100 % merinould og er RWS-certificeret. En løstsiddende, tynd strikbluse med et feminint hulmønster foran og ved skuldrene. Tilde er strikket i merinould, der opfylder kravene for RWS. Dette betyder, at merinoulden kommer fra ikke-muldyrsavl og er certificeret i henhold til Responsible Wool Standard, der er en uafhængig, frivillig standard, der sikrer, at ulden kommer fra certificerede bedrifter, således at ulden kan identificeres korrekt og spores gennem alle forarbejdningstrin. Målet med RWS er at beskytte fårene, der leverer uld, og det land, de græsser på.

 

Zenia kjole

Zenia er en strikkjole, der er vidunderlig at have på og giver dig det perfekte look til både arbejde og middag med vennerne. Den er lavet i den lækreste bløde merinould, som er florlet og varmende – og desuden opfylder kravene for RWS. Kjolen falder smukt om kroppen og er nem at bevæge sig i. Den ideelle vinterkjole.