Som sød musik

Trænger du også til at blive varmet godt og grundigt igennem? Altså sådan rigtig varmet igennem? Sådan helt ind i hjertet? Så har vi løsningen. Vi har nemlig lavet en playliste med rørende, bløde toner, der vil varme dig indefra. Vi elsker selv musik og bruger det i alle livets henseender. Når vi har brug for en fest, når vi har brug for en pause, som baggrundsmusik, når vi laver mad eller som nu i denne mørke tid, når vi har brug for lidt ekstra varme og velvære.
 
Nogle mener, at musik healer på sjælsniveau og fjerner energiblokeringer og fysiske forløsninger, så man igen kan skabe balance i kroppen. Om det virker, må være op til den enkelte. De fleste af os genkender i hvert fald en følelse af velvære, glæde, lykke eller måske tristhed, når vi lytter til musik. Det skaber en stemning i os. 
 
Vi har skabt en playliste, der vil fylde dig op med kærlighed og varme, med bløde, flydende, rørende toner, som du kan sætte på, når du trænger til lidt ekstra hverdagsvelvære. 
 
Kærlige og varme hilsner
Bettina og Malene
Founders, GAI+LISVA
 

 

Og mens du lytter, kan du også tænde et lys eller to, så ikke bare du, men også rummet bliver fyldt med velvære og varme. 

Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i håndlavede æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange og sælges i tre forskellige farver: Mocca, Soil Brown og Grey. Lysene har en brændtid på 12 timer.