Enkle og feminine styles, du både kan bruge på kontoret og terrassen

Bomuld er et skønt materiale i sommervarmen, da det er luftigt og lader din hud ånde samtidig med, at du er beskyttet mod solens skarpe stråler. Vi har derfor samlet en håndfuld af vores klassiske bomuldsstyles, som er perfekte til de skønne sommermåneder. 
 
Striktrøjen Martha og vesten Othilia er ideelle at have med i din Merle-taske til sommerens lunefulde regnbyger eller kølige aftener, mens Tanja-kjolen og Gunvor-shortsene er tidløse sommerstyles, man glæder sig til at finde frem - år efter år.
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA

Martha Knit Blouse

Vores klassiske og feminine Martha-strik i 52 % genanvendt bomuld og 48 % genanvendt polyester, der lever op til Global Recycled Standard er blødere end blød. Martha har også de smukkeste, strikkede detaljer og er helt perfekt til de kølige sommeraftener.

Gunvor Shorts

Et par klassiske, velsiddende shorts er et absolut musthave om sommeren, især hvis du holder af at være aktiv ved at sejle kajak, spille strandtennis eller bygge sandslotte med de mindste strandløver. Gunvor-shorts er lavet i blødt og åndbart 100 % økologisk bomuld med en justerbar elastiklinning.

Tanja kjole

Tanja er en smuk, lang kjole i 100 % økologisk bomuld. Denne kjole er med sin længde perfekt til de lidt køligere dage. Tanja har små knapper ved brystet og falder flot på enhver figur, og vil tilføje elegance til dit look. En style, der kan bruges igen og igen uafhængig af sæsoner.

Othilia vest

Othilia, vores elegante og feminine strikvest er en perfekt medsammensvoren på de dage, hvor du har brug for et ekstra lag at holde varmen på. En sand garderobeklassiker med sit tidløse og feminine design, der mest af alt vil føles som en blød og kærlig omfavnelse. Derudover er Othilia er i 52 % genanvendt bomuld og 48 % genanvendt polyester, der lever op til Global Recycled Standard. 

Merle Bag

Merle er et lækkert kanvasnet i slidstærk kvalitet med praktisk inderlomme og flotte detaljer, med vores nye, smukke logo trykt på forsiden. Ideel som en uhøjtidelig hverdagstaske, når du skal have træningstøjet med på arbejde eller skal handle på vejen hjem.