Gør dit hjem til den skønneste spa-destination

Skab din helt personlige spa-oplevelse derhjemme med de skønne, bløde produkter fra GAI+LISVA Living, der giver dig en følelse af velbehag og balancerer dine sanser. I kollektionen finder du blandt andet en lækker eye mask, der fører dig til drømmeland på et øjeblik og en eye pillow, der giver dig ro og velvære, når du trænger til at komme ned i gear. 
 
Living-serien af bløde items hjælper dig med at skabe et rum, der er helt dit eget, selv hvis det blot er bag en eye pillow, når du trænger til et øjebliks fredfyldt meditation. Mix items fra Living kollektionen med de ting, du allerede har i dit hjem og opnå en vidunderlig og personlig stil.
 
Alle produkter i vores Living serie er skabt ved brug af overskudsmateriale fra vores produktion.
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA 

 

De blødeste items til rolige stunder

Eye Pillow

En elegant lille pude af 100 % økologisk bomuld til at lægge over dine øjne. Den lille pude har fyld af hørfrø der vil give dig ro og balancere dine sanser. Perfekt når du skal slappe af eller have en god nats søvn. Betrækket kan tages af og vaskes. 

Eye Mask

En øjenmaske der med sine bløde materialer vil sørge for, at du får ro til meditation, afslapning og til natten, så du kan få din vigtige søvn. Indvendigt er vores eye mask lavet af blødt, genanvendt polyester, og udvendigt af uimodståeligt økologisk bomuld. Øjenmasken er i samme metervare som vores Savita pyjamasbukser, Sima short, Oline natskjorte og toilettaske, så tingene passer sammen, når du skal være sengeklar.  

Wash Bag Large

Vatteret toilettaske i 100 % økologisk bomuld med polyesterforing, som er ideelt til at holde toilettasken pæn.
Den større weekendudgave har en perfekt størrelse til ferien eller weekendturen og er udstyret med en indvendig lomme og lynlås med kvast. 

 

Wash Bag Small

En skøn vatteret toilettaske i 100 % økologisk bomuld med polyesterforing, som er ideelt til at holde toilettasken pæn. Denne mindre model af vores toilettaske er perfekt til hverdagen, når du gerne vil holde styr på dine produkter i håndtasken, eller som kosmetikpung.

 

Sanja Kåbe

Sanja er en elegant og skøn kåbe af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Sanja er let og luftigt, og har et bindebånd om livet, der fremhæver enhver figur på smukkeste vis. Sanja kan styles over en af vores skønne basistoppe og Savita bukser. Perfekt som loungewear på de dage, hvor du har brug for lidt hjemlig afslapning.

 

Savita Bukser

Savita er et par bløde pyjamasbukser af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Disse pyjamasbukser med stiklommer har en løs pasform, lige snit og bindebånd i taljen. De kan kombineres med en af vores bløde basisbluser som et fint sæt, der er ideelt til din dag i hjemme-spaen.

Håndlavede lys

Vores håndlavede dyppelys sælges sætvis pakket i pap æsker. Æskerne er håndlavede og producerede på en af Danmarks eneste æskefabrikker og kan efterfølgende bruges til strikkepinde, spisepinde eller andre hemmeligheder. Lysene er 34 cm lange, har en brændetid på 12 timer og sælges i farverne: Lavender, Sea Green, Sand, Mocca, Grey og Soil Brown. 

Bloklysene kommer i højderne 10, 15 og 20 cm i farverne Mocca, Soil Brown og Grey. Lysene sælges enkeltvis, så det er muligt at skabe lige netop dit ønskede univers.

• Produceret af fuldraffineret, fødevareforberedt paraffin
• Øko-tex100-certificerde bomuldsvæger
• Testet af Teknologisk Institut
• Markedets længste brændetid – dette lys har en brændetid på 60 timer