Klar til weekendtur

Solen titter frem mere og mere i disse dage og samfundet åbner så småt igen. Det giver os lyst til at komme på tur. Hvad enten det er til sommerhuset eller på besøg i en anden del af landet, så pakker vi weekendtasken med favoritter, der gør turen både behagelig og velklædt.
 
Vi pakker også altid tasken med nogle lækre snacks og lidt godt at drikke, så transporten bliver en lige så god oplevelse som opholdet. Hvis vi kører i bil, sætter vi en god playliste eller lydbog på. Og så laver vi ofte en plan for, hvad vi gerne vil have ud af turen, stort som småt. Måske der er en seværdighed eller et bestemt område, vi gerne vil se i nærheden, eller måske det er en bog, vi har glædet os til at få tid til at læse eller en bestemt film, vi gerne vil se. På den måde starter turen allerede inden vi er taget afsted, og alt vi skal gøre, er at nyde. God tur! 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene
Founders, GAI+LISVA

 

Dine venner på vejen

Washbag, large & small

En skøn, vatteret toilettaske i 100 % økologisk bomuld med polyesterforing, som er ideelt til at holde toilettasken pæn. Den større weekendudgave har en perfekt størrelse til ferien eller weekendturen og er udstyret med indvendige lommer og lynlås med kvast, mens den mindre model af vores toilettaske er perfekt til hverdagen, når du gerne vil holde styr på dine produkter i håndtasken, eller som kosmetikpung.

 

Sanja

Sanja er en elegant og skøn kåbe af 100 % økologisk bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og social ansvarlig måde. Sanja er let og luftigt, og har et smukt bindebånd om livet, der fremhæver enhver figur på smukkeste vis. Sanja kan styles udover en af vores skønne basistoppe og Savita bukser. Perfekt som loungewear på de dage hvor du har brug for lidt hjemlig afslapning.

 

Merle Bag

Merle er et lækkert canvas-net i slidstærk kvalitet med en praktisk inderlomme og flotte detaljer. Vores smukke logo er trykt på forsiden. Ideel som en uhøjtidelig hverdagstaske, når du skal have træningstøjet med på arbejde eller skal handle på vejen hjem.

 

Eye Pillow

En elegant, lille pude af 100 % økologisk bomuld til at lægge over dine øjne. Den lille pude af økologiske hørfrø vil give dig ro og balancere dine sanser. Perfekt når du skal slappe af eller have en god nats søvn.Eye Mask

En øjenmaske der med sine bløde materialer vil sørge for, at du får ro til meditation og afslapning samt til natten, så du kan få din vigtige søvn. Indvendigt er vores eye mask lavet af blødt, genanvendt polyester, og udvendigt af uimodståeligt, økologisk bomuld. Øjenmasken er i samme metervare som vores Savita pyjamas, Sima short, Oline natskjorte og toilettaske, så tingene passer sammen, når du skal være sengeklar.