Vinterens glemte favoritter

Nu er det tid til at finde de varme stykker tøj frem. Allerhelst så bløde, at du har lyst til at smyge dig i dem hele dagen, mens du arbejder hjemmefra, eller så snart du kommer hjem fra job. Vores Tano Leggings, langærmede Agnete Top og ærmeløse Coco Top er indbegrebet af blød og lun komfort til den kolde tid.

 
De er lavet af en unik blanding af uld, viskose og elastan, som gør dem både varme, bløde og elastiske, så de omfavner og følger din krop, når du bevæger dig. Det gør dem ideelle som hjemmetøj, træningstøj eller nattøj, når det er koldt. Toppene er også perfekte som T-shirts med deres fine og enkle design eller som et ekstra lunende lag under dit tøj. 
 
Varme hilsner
Bettina og Malene – Founders

 

Lun og let uld til kolde dage

 

Agnete Top

En unik blanding af uld, viskose og elastan giver dig den ultratynde, fleksible og bløde fornemmelse i vores smukke Agnete Top. Med lange ærmer og behagelig pasform bliver din figur elegant fremhævet uden, at det strammer nogen steder. Agnete fås i et udvalg af farver og med eller uden klassiske striber, så du kan være sikker på at finde nøjagtigt det, du søger. 

 

 

Coco top 

 


Den klassiske og tidløse Coco Top er perfekt til jeans eller en nederdel med en cardigan eller åbentstående skjorte over. Det elastiske ribstof lavet af en helt særlig italiensk uldblanding, der blødt omfavner din krop, giver dig varme og samtidig et afslappet og cool look med sit kropsnære fit, der fremhæver og støtter dine former. 

 

Tano leggings


Tano er højtaljede leggings i blødt, italiensk uldmix, der former sig efter kroppen på en yderst behagelig måde og samtidig giver dig varme. Denne style har rib-detaljer og er tætsiddende – den er perfekt til hverdagens rolige øjeblikke. Tano Leggings kan styles med vores basic bluser og oversized strik for et casual, men ikke desto mindre stilfuldt look.