Gravid med GAI+LISVA

Gravid med GAI+LISVA

Vores tøj er lavet af naturlige og genanvendte materialer i god kvalitet og med skøn pasform, og flere af vores styles er rummelige nok til den voksende mave samtidig med, at de giver dig en blød og støttende omfavnelse, mens du venter dig.
 
Ventetiden er sød, men det kan også være besværligt, når kroppen ændrer sig, og ens tøj ikke længere passer, som det plejede. Derfor har de fleste også brug for at føle sig godt tilpas, men selvfølgelig velklædte på samme tid. Man behøver ikke at gå i telt, selvom maven strutter.
 
Derfor har vi samlet en håndfuld styles, der passer godt til en krop, der bygger og bærer på en ekstra, hvor du føler dig godt tilpas og ser vidunderlig ud samtidig. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene
Founders, GAI+LISVA

 

Amalie Top

Kender du de stykker tøj, som begynder som basics – perfekte til at style sammen med alt i din garderobe – men som ender med at blive din helt uerstattelige favorit? Det er præcis den transformation, du vil opleve, når du først har prøvet vores bedst-sælgende top, Amalie. Den feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit. Amalie fås i et utal af lækre farver, med og uden smalle eller brede striber.

Lena Leggings

Lena Leggings giver dine ben længde og sidder løst om livet. De er lavet af en unik viskoseblanding, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design, der giver dig lige den støtte, du har brug for til hver eneste bevægelse samtidig med, at du let kan skubbe dem ned under en voksende mave. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga. Uanset hvad, kommer du til at se fantastisk ud!

 

Petra Bukser

Petra er bukser af 100 % merinould eller genanvendt cashmere. Tidløse, løstsiddende og ikke mindst bløde bukser der med sit enkle udtryk kan bruges til mange forskellige anledninger, igen og igen – også når du ikke længere er gravid. Petra har bindebånd i livet, så de kan følge med maven, og så fås de i merinould i farverne Sort, Grå Melange og Nougat Melange og i genanvendt cashmere i Dark Grey og Off White. Klassiske og feminine farver der passer til enhver garderobe, både når du venter dig og tiden efter.

 

Fermi Hulmønster Top

Nogle gange er det helt enkle det mest effektive! Og når du kombinerer det med smukke feminine detaljer, har du det bedste fra to verdener i én. Den langærmede Fermi-top, der er fremstillet i en blød viskose- og silkeblanding med et romantisk mønster, er din nye elskede basis-style. Toppen vil sætte prikken over i’et på ethvert outfit med den lille ekstra fornemmelse af luksus, der tager dig fra komfort til følelsen af ubesværet elegance på et splitsekund. Fås i flere skønne farver.

Charlotte Cardigan

Mangler du en elegant cardigan, du kan bære over alle dine yndlings-styles? Så er Charlotte Knit Cardigan lige noget for dig. Den fine strik er perfekt til køligere vejr eller svale sommeraftener. Den smukke oversize perlestrikcardigan er lavet af en eksklusiv blanding af uld og er at finde i de smukkeste farver. Den er åben foran, så du kan bære den uanset, hvilken størrelse du har. Desuden er den ideel, hvis du efter fødslen ønsker at bære dit barn i sele eller vikle, da du let kan svøbe den om jer begge to.

 

 

Ruth Shirt

Ruth er en skøn skjorte i 100 % økologisk bomuld med løse og feminine 3/4 ærmer. En dejlig og tidløs skjorte du kan bruge igen og igen. Den løs pasform gør skjorten ideel både når maven fylder og når du endnu ikke vil afsløre din søde hemmelighed. Skjorter er også perfekte, når man ammer, fordi det er enkelt lige at knappe lidt op, uden at føle sig helt bar. Og så er det løse florlette look en ægte sommerklassiker, uanset hvad du har i maven.