Feminine skjorter

Feminine skjorter til sommervarmen

Når dagene bliver varme, er det skønt med løse, lette og luftige skjorter. Og så er der ikke noget så stilet som et klassisk sommerlook med skjorte og løse bukser eller nederdel. Det skulle da lige være en stråhat til at toppe herligheden. 
 
Hos Gai+Lisva elsker vi skjorter og derfor har vi en lang række feminine styles, som er helt ideelle til sommeren, hvad end du bruger dem på arbejdet, når du spiser middag med vennerne eller vil bevare stilen, mens du slapper af derhjemme.
 
Hvis du foretrækker nystrøgne skjorter, anbefaler vi dig at stryge dem, mens de endnu er let fugtige. På den måde får du det smukkeste resultat med en næsten knasende overflade. Men sommertid er også lig med et afslappet look, og flere af vores skjorter ser mindst lige så godt ud, når du nøjes med at hænge dem på bøjle, mens de endnu er våde og lader dem lufttørre, så de får det helt rigtige hør-agtige look.
 
Nyd sommeren – i en smuk skjorte!
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene – Founders, GAI+LISVA

 

Ruth Shirt

Ruth er en skøn skjorte i 100 % økologisk bomuld med løse og feminine ¾-ærmer. En dejlig og tidsløs skjorte du kan bruge igen og igen. Brug den sammen med vores Ella-nederdel eller over et par løse bukser. Uanset, hvordan du styler den, vil du se godt ud og føle dig godt tilpas.

 

Annika Shirt

Annika er en let og luftig bluse i det blødeste, økologiske bomuld. Blusen har rund hals med en lille knap, der kan knappes og giver et diskret kig til din feminine décolleté. Annika er en simple og klassisk style, der kan styles på mange måder, og kan bruges igen og igen. En sand garderobe klassiker, der vil tilføre et klassisk og elegant udtryk til dit look.

 

Agnes Shirt

Agnes er en kortærmede skjorte, der med sine feminine detaljer på ærmer og krave gør sig godt til alle hverdagens øjeblikke. Denne elegante skjorte er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Agnes-skjorten er med sit klassiske look, løse fit og åndbare 100 % økologiske bomuld ikke en undtagelse.

 

Nynne Shirt

Nynne er en skøn bluse i 100 % økologisk bomuld med rund hals og feminine detaljer. En dejlig og klassisk bluse du kan bruge igen og igen.

 

Tara Shirt

Tara-skjorten er perfekt til arbejdsdagen, caféturen med veninderne, weekend afslapning og vinbaren om aftenen. Denne oversize skjorte med sidelommer er af 100 % økologisk bomuld og din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på, da den med sit klassiske udtryk og løse fit har uendelige styling muligheder. En sand garderobe klassiker.