Skønne styles til sommergarderoben

Skønne styles til sommergarderoben

Solen titter frem og vi mærker at sommeren snart er over os. Sommermånederne er en aktiv tid og derfor har vi samlet en række klassiske styles, der giver dig plads til bevægelse, og samtidig sørger for, at du ser godt ud hele sommeren. Hvad end du planlægger at bruge din sommer ved stranden eller på kontoret, så er disse styles helt perfekte. 
 
Kærlige hilsner
Bettina & Malene
Founders, GAI+LISVA

 

God stil til sommerdage

Vigga Top

Vigga er en kortærmet top med bred, ribbet halsudskæring. Den er lavet i 100 % økologisk bomuld, og har to foldesyninger på forsiden, som giver en smuk pasform.


Gunvor Shorts

Et par klassiske, velsiddende shorts er et absolut must have om sommeren. Gunvor shorts er lavet i blødt og åndbart 100 % økologisk bomuld med en justerbar elastiklinning. Det gør shortsene superkomfortable og helt perfekte til at trække over din badedragt, når du smutter op efter en is i løbet af stranddagen.

 

Tanja Kjole

Tanja er en smuk, lang kjole i 100 % økologisk bomuld. Den er med sin længde perfekt til de lidt køligere sommerdage. Tanja har små knapper ved brystet og falder flot til enhver figur, og vil tilføje elegance til dit look. En style der kan bruges igen og igen uafhængig af sæson, og som kan styles på vidt forskellige måder, så den passer ind i enhver garderobe.

 

Mie Leggings

Mie Leggings er som skabt til dig, der elsker feminine detaljer og uendelig blødhed. Lad dine ben omfavne af den 100 % økologiske bomuld og den bløde og fine struktur, der gør disse leggings perfekte til næsten alle outfits – også til yoga. Det bløde, økologiske bomuld holder dig varm og vil sørge for blød komfort.

 

Woodie Skjorte

Detaljer er essensen af vores skønne Woodie skjorte i 100 % økologisk bomuld. Det klassiske snit kombineret med mandarinkraven og den fine brystlomme, får denne skjorte til at skille sig ud, samtidig med at den er enkel og tidløs. De skinnende knapper giver lige det sidste og tilfører dit look en anelse ekstra luksus.

Serena Bukser

En af vores favoritter, som redder os fra dage med mange sceneskift, er vores Serena bukser. Disse loose fitted crepe bukser i 100 % bomuld, tager prisen for sommerens mest behagelige bukser. De har elastik i taljen, stiklommer og en fin opsmøget læg-detalje - og så er de super flotte sammen med en oversized skjorte og et par elegante øreringe.